Begagnade lastpallar

Kontakta oss när ni ska köpa lastpallar och övrigt pallemballage

Vi har lastpallar i olika utförande och olika standarder. När ni ska sälja eller köpa lastpall så är vi er partner. Genom lång tid i branschens så vet vi hur vi ska agera för att era affärer ska gå så smidigt som möjligt. Vi har en personlig och smidig service som ger er en stor trygghet. Vi har opartiska bedömningar av våra begagnade produkter men vi säljer även nya lastpallar om ni är intresserade av det. Har ni några som helst frågor när ni ska köpa eller sälja lastpall så kontakta oss direkt. Vi hjälper er mer än gärna ni vill bli av med lastpallar eller inhandla nya.

För att klassas som godkänd Eur-pall måste pallen vara hel och ren, inga färgrester får förekomma, så ska lastpallen även hålla de angivna måtten.

Beg Eurpall / kontopall godkänd, även HT märkt.

Beg Eurpall / kontopall godkänd, även HT märkt

Begagnad godkänd EUR pall som är en blandning av ljusa och lite mörkare pallar, finns även värmebehandlad.
Benämning: Eurpall beg. godkänd. ( HT, Konto)
Mått: 1200×800
Detta är en godkänd begagnad EURpall som är en blandning av godkända lastpallar. För att klassas som godkänd Eur-pall måste pallen dessutom vara hel och ren, inga färgrester får förekomma, så ska den även hålla de angivna måtten. Därtill skall pallens sex yttre klossar vara märkta. Detta är ett fullgott alternativ om det ej behövs nya pallar. Finns den inte tillgänglig här så se på klassen, Kontopall Eur A.

B pall

Denna B pall är en fd. EUR pall och som är en kraftig en gångs-pall.
Benämning: Gammal pall utklassad EUR-pall
Mått: 1200×800
Kraftig eng.pall som är en fd. EUR pall som är uttagen ur systemet. Både missfärgning och riktiga färgrester får förekomma på en sådan lastpall. Pallarna håller samma mått som A-pallen och pallens sex yttre klossar behöver inte vara märkta.

Engångspall beg

Engångspall håller samma mått som helpallen.
Benämning: En beg. engångspall med nästan samma hållbarhet som nytillverkad.
Mått: 1200×800
Engångspall håller samma mått som helpallen. Den har dock inte samma lastförmåga och hållbarhet som denna. Engångspall rekommenderas att endast användas en gång men kan i vissa fall återanvändas ett flertal gånger som lastpall.

Halvpall Beg

Begagnad Halvpall av blandad konstruktion.
Benämning: Halvpall
Mått: 800×600 mm
Pallen är packad 50 st på en engångspall med helpallsmått.

Pallkrage begagnad halv

Beg Halvkrage med måtten: 800x600x200 mm
Benämning: Halvkragar
Mått: 800x600x200 mm
Krage beg. halv

Beg Halvkrage med måtten: 800x600x200 mm.
Benämning: Halvkragar
Mått: 800x600x200 mm

Pallkrage beg. stor

Begagnad Helkrage som passar till EUR pall. Mått: 1200X800X200 mm.
Benämning: Hel pallkragar
Mått: 1200x800x200 mm
En stor pallkrage som passar hela lastpallar håller de ovan angivna måtten. Flera pallkragar kan staplas på varandra för att bygga högre väggar. Pallkragar ska vara hel och utan större missfärgningar.